برای اینکه جناب کزینسکی را کمی بیشتر بشناسیم در این پست تصاویری میبینیم از کلبه، لوازمش و بخشی از نامههایی که نوشته؛ همینطور قربانیانش و روزنامهای که مانیفست را چاپ کرده بود.
در سال ۲۰۰۶، دادگاه حکم داد که تمامی اموالی که در هنگام دستگیری کزینسکی در سال ۱۹۹۶ توقیف شده بودند، شامل کابین و لوازم شخصیاش، به حراج گذاشته شود و عواید آن به آسیب دیدگان این بمبگذاریها تعلق گیرد. در مجموع ۲۳۲،۰۰۰ دلار در این حراجی فروخته شد و کابین کزینسی توسط Newseum خریداری شد. از آن زمان تاکنون این کابین در نمایشگاههای مختلفی قرار گرفته است.
کابین تد درNewseum، ۱۷ ژوئن ۲۰۰۸ در موزه G-Men and Journalists به نمایش گذاشته شد. این قسمت بخشی از نمایشگاهی بود که مدارک و شواهدی از پروندههای FBI و مطالب مرتبط چاپشده در مجلات و روزنامهها را به نمایش عمومی درمیآورد.
طرح معروف یونابامبر و مانیفست چاپشده در نیویورک تایمز در موزه G-Men and Journalists
۱۲ اوت ۲۰۰۸، نامه تد از زندان به دادگاه تجدید نظر در اعتراض به حراج کابیناش و نمایش آن در معرض عموم
در نامه اشاره میکند: «یه چیزی که بهش میگن Newseum، کابین رو به نمایش گذاشته … این موسسه که در آوریل افتتاح شده، اسمش موزه اخباره و قراره که تاریخچه پنج قرن خبر رو با تکنولوژی روز و موارد دست ساز نمایش بده… از اونجایی که تو مقاله اومده کابین متعلق به FBI بوده، مشخصه که دولت مسئول نمایش عمومی کابین هست»
سوم آوریل ۱۹۹۶، تیم FBI به سراغ کلبه تد رفته و او را دستگیر کردند.
درون کلبه مواد منفجره، قطعات بمب، نسخه اصلی تایپشده مانیفست و یک بمب آماده برای ارسال پیدا شد.
داخل کلبه تد در مونتانا
ماشین تایپی که نوشتههای روی بستههای بمب و مانیفست را با آن تایپ میکرد.
بمب آمادهای که در کابین تد پیدا شده بود
قربانیان یونابامبر
Hugh Scrutton صاحب فروشگاه کامپیوتر، ۱۹۸۵
David Gelernter استاد علوم کامپیوتر در دانشگاه Yale، ۱۹۹۳ (البته با اینکه بهشدت زخمی شد ولی از مرگ نجات یافت)
Thomas Mosser مدیر یک شرکت تبلیغاتی، ۱۹۹۴
Gilbert Murray ، لابییست صنعت چوب، ۱۹۹۴
هنری موری، روانشناس و استاد دانشگاه هاروارد که Harvard human experiments را طی سالهای ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۲ بر روی ۲۲ دانشجوی هاروارد از جمله تد کزینسکی انجام داد.
نمونهای از نامههایی که تد پیش از دستگیری برای Bob Guccione Sr. عکاس و موسس مجله The Penthouse میفرستاد.
۱۹ سپتامبر ۱۹۹۵ واشنگتن پست مانیفست ۳۵۰۰۰ کلمهای یونابامبر را در بیش از ۸ صفحه منتشر کرد.
خیلی خدا قوت بده بهتون که اینقد پادکستاتون جذابه
ولی واقعا دیدگاه تد راجع به کشتن مردم به خاطر اهدافش جالبه
آدم دلش میخاد بشینه ساعت ها بحث کنه راجع به نظرات و بیماریش و تصمیماتش
به نظر من تد بیمار نیست دفاع از طبیعت و جلوگیری از کشتن حیوانات بی گناه این همه چیزیه که ما میخوایم و بدون طبیعت هیچکدوم از ما هم نخواهیم بود.
اون فقط راه اشتباهی رو پیش رفته بود راهی که تو هاروارد بهش رسید.
به نظر من خیلی ها عاجز از درک تد هستند
ولی الان بعد از بیش از ۲۵ ساز بعد از بیانیه اش تازه متوجه میشیم این واقعیتها که اون بهش رسیده بود همه درست هستن و حقیقت دارند
ولی درک اینکه کسی بخاطر ایستادگی روی عقاید و طرز دیدگاهش بخواد زندگی خودش و دیگران رو نابود کنه چون خودش و دیگران رو قربانی بیش نمیبینه از عهده ما خارجه چون ما انسانهایی شدیم که راحت عقاید و باورهامون رو قربانی عقاید واپسگرای مذهبی و سنت و خیلی از اتفاقهای ظالمانه اطرافمون میکنیم و خیلی راحت حقیقت رو به موقعیت میفروشیم تا یکم بیشتر تو این دنیای بی عدالت دوام بیاریم در حالی که فراموش کردیم قربانی اصلی این دنیا مائیم
تد فقط ۳ نفر رو کشته که تو سریال از انفجار یک هواپیما و کشتن همه سرنشینانش نام میبره
و تو فیلم با پیش کشیدن بحث ماری سعی در دیوانه قرار دادن تد میکنه و فیلم زیاد بی طرفانه روایتگر داستان نبوده و بنا به مصلحت از بی طرفی یکم فاصله گرفته که حتی میبینیم اینجا هم متاسفانه در حق تد اجحاف شد
به نظرم تد و بیانیه و عقایدش برای همیشه باقی میمونن و هنوز مونده به حقیقت افکارش برسند
در این که این آقای کزینسکی نخبه بوده هیچ شکی نیست ، ولی طبق تعاریفی که ما تا حالا یاد گرفتیم و عرف جامعه ماست ، این آقا بیمار بوده ، ادمی که در زمان کودکی مشکلاتی داشته و بازتاب این مشکلات کودکیش اعمال افراطی طور وحشتناکی میشه فارق از این که چه دیدگاه خوب یا بدی داشته بیمار ، حالا ایشون تو مانیفستش به صورت غیر مستقیم پیش بینی کرده که من رو بگیرن میگن من بیمارم ، ما اگر به این افراد میگیم بیمار برای اینه که چیزی که ازشون میبینیم قشنگ نیست ، حالا اسمش رو میخواین بذارین بیمار یا هر چیز دیگه ای ، در آخر اگر این اولین باریه که صحبت ها و عقاید یه شخص مثل ایشون با منطقتون جور در میاد ، توصیه میکنم برین در مورد باقیه قاتل ها و یا متجاوز های زنجیره ای تحقیق کنید ، خیلی از اونها ادم های بسیار باهوشی هستن ، خیلی از اون ها هم مثل آقای کزینسکی ، حرفشون و یا دلیلشون برای اون کارهای کثیف ، ممکنه با منطق ما جور در بیان ، یعنی حرفشون حرف بدی نیست ، ولی کاری که میکنن قابل قبول نیست ، منتهی مثل آقای کزینسکی پرفسور دانشگاه نبودن که خودشون رو انقدر قشنگ به نمایش بذارن
درود.
مشکل همینجاست که شما خودت رو قربانی عرف جامعه میکنی، چیزی که باید باهاش مقابله کرد همین عرف جامعه و جریان اصلی دنیاست، انسان باید درحال مجادله و هنجارشکنی باشه، اول با خودش، بعد با عرف جامعه، در غیر این صورت ما یک مشت ربات بله قربان گو هستیم که به تباهی کشیده میشیم. تنها سلاحی که برامون باقی مونده همین شک و ستیز هست.