پنج هفته پیش داشتم اپیزود اول مَسترمایند رو ضبط میکردم که خبر آمد که ژوزف هانتر به بیست سال زندان محکوم شده. در پادکست چیزی دربارهاش نگفتم و گذاشتم که بعد از انتشار به عنوان خبر تکمیلی منتشرش کنم.
ژوزف هانتر معروف به رمبو٬ نظامی سابق امریکایی و بازوی اجرایی پاول لرو بود که بعد از دستگیری در پوکت تایلند و انتقال به نیویورک به چند تا جرم از جمله توطئه برای قتل یک مامور دولتی و قاچاق مواد مخدر اعتراف کرد.
هانتر سال ۲۰۱۳ به دنبال یه نقشهی دقیق و پیچیده و به کمک رئیس سابقش پاول لرو که در بازداشت پلیس امریکا بود دستگیر شد. جزئیات این عملیات رو بعدن در اپیزود ششم پادکست میشنویم. چیزی که ناگفته میمونه اینه که دفاعیات هانتر دو پایه داشت. یکی اینکه متهم از ترس اینکه رئیسش بکشدش دستوراتش رو اجرا میکرده و دیگر هم اینکه هاتنر به خاطر زمان خدمتش در ارتش و مشارکتش در جنگ عراق دچار سندروم PTSD شده و از اختلال استرسی پس از ضایعه روانی رنج میبره. این بیماری که بین آدمهایی که تجربهی شرکت در جنگ دارن بسیار شایعه باعث تقویت حس ترس در هانتر شده و کاری کرده که تهدیدهای لرو موثرتر باشند. وکیل میگه لرو پول داره٬ کلی آشنای بانفوذ در سرتاسر جهان داره و از همه مهمتر میدونه که هانتر کجا زندگی میکنه. برای اینه که هانتر دستوراتش رو اجرا کرده.
درمقابل این ادعاها بازپرس گفته که اولن هانتر یک بار از پیش لرو رفتهبود و بعدن با پیشنهاد حقوق بالاتر برگشته بود. بعد هم اینکه پیش آمده بود که یه کارهایی رو قبول نکنه بدون اینکه عواقبی براش داشته باشه. دربارهی PTSD هم گفتن حالا میفرستیم علائمش رو بررسی کنن اما کلی آدم هستن که PTSD دارن ولی راه نمیافتن اینطرف اونطرف آدم بکشن. قاضی نهایتن توضیحات بازپرس رو پذیرفت ولی با توجه به سابقهی نظامیش و اینکه خودش مسئولیت خودش رو قبول کردهبود و با توجه به ۵۱ ساله بودنش بهجای ۳۰ سال درخواستی٬ بهش حکم ۲۰ ساله داد.
بعد هم هانتر در آخرین اظهاراتش از محضر دادگاه و شهروندان امریکا عذرخواهی کرد.
مَسترمایند ماجرای برنامهنویس خوشفکریه که از کارآفرینی انلاین شروع کرد و بعد از چند سال رئیس یک کارتل بزرگ بینالمللی شد. اولین پادکست سریالی کانال بی رو یکشنبهها از ناملیک و SoundCloud بشنوید.
مَسترمایند – اپیزود اول – کشتن با تکبر[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/271992134″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]
احسنت به این انتخاب های شما علی آقا.
روایت مسترمایند به ما گوشزد میکند که در چه جهان هولناکی زندگی میکنیم.
رابطه تبهکاران اهریمن خو و به غایت خطرناک و جنایتکار، با دولتها و سازمانهای پلیسی و امنیتی ، واقعا ناامید کننده است.
علی بندری واقعا سپاسگزارم از اینکه با روایتهای جذاب و پرزحمتی که تولید میکنید، ما را با جهان و مخاطراتش آشنا میکنی.
زنده باشی جوان.
خیلی کامل تمیز و حرفه ای